Van droom tot werkelijkheid

DSCF0544Een goed begin is het halve werk! Een goede voorbereiding voorkomt veel ellende tijdens de uitvoering en belangrijker nog, tijdens het gebruik. Wij kunnen uw onafhankelijke adviseur zijn in deze periode. Als het klikt tussen u en ons en u ervan overtuigd bent dat uw opdracht bij ons in goede handen is dan regelen we het voor u. 

Schetsontwerp
Vertaling van uw wensen in een schetsontwerp. Meestal raken we in een keer de juiste snaar, maar als dit een keer niet het geval is dan gaan we door tot u verrast bent.

Voorlopig Ontwerp
In deze fase worden de schetsen uitgewerkt tot tekeningen waar alles steeds meer op z'n plek valt. We gebruiken 3d plaatjes of zelfs maquettes om u inzicht te geven in de ruimtelijkheid van uw plan.

Definitief Ontwerp
Als het ontwerp op alle gebieden voldoet aan uw wensen en de regels van de wet dan wordt het definitief. Met deze tekeningen en de nodige berekeningen wordt de omgevingsvergunningsprocedure in gang gezet.

Bestek
Het bestek vormt een juridische basis voor het contract met de aannemer. Er staat beschreven hoe uw gebouw moet worden gebouwd. Als u wenst regelen wij een aanbesteding (een aantal aannemers maken een aanbieding) voor u.

Werktekeningen
Er worden tekeningen gemaakt die tot op detail niveau tonen dat er gebouwd moet worden zoals u het samen met ons in gedachten hebt.

Uitvoering
Wij bewaken technische en esthetische kwaliteit en budget.