Energiezuinig in het Zenderink, Wierden (2)

Opdrachtgever
particulier
Omschrijving

Het huis heeft straks een zeer laag energieverbruik. Het overgrote deel hiervan wordt opgewekt door de woning zelf. Samen met de opdrachtgevers hebben we hiermee de 2de prijs in de duurzaamheidscompetitie voor Het Zenderink gewonnen. Initiator hiervan was de Gemeente Wierden.
De woning scoort niet alleen heel goed op het gebied van energie, de woning is ook geoptimaliseerd op het gebied van gebruikerscomfort,  milieubelasting en toekomstig gebruik. Dit resulteerd in een GPR score van 8,8. 

Opdrachtgever aan het woord
Na een vrijblijvend gesprek hebben wij ervoor gekozen ons toekomstige huis door Nijhoff Architecten te laten ontwerpen. Een van de belangrijkste reden hiervoor was de klik die er is. Wij vonden dat essentieel, want je gaat samen een intensief en vaak langdurig traject in. Geert Nijhoff luistert naar je wensen en is in staat verschillende idee├źn nader tot elkaar te brengen. En niet onbelangrijk, hij weet die persoonlijke wensen te vertalen in een ontwerp. In ons geval is daardoor het eindresultaat veel unieker dan dat wat we oorspronkelijk in gedachten hadden.


13049 woning  voor AltBerlin13049 woning  achter AltBerlin