AE_4583-HDR-bewerkt-panorama-2

Betrokken van begin tot eind

Specialist in circulaire bouw en alternatieve woonvormen

Altijd een persoonlijke aanpak

Architect in wierden nabij Enschede

Wilt u graag een architect inschakelen nabij Enschede? Bij Nijhoff Architecten in wierden luisteren we aandachtig naar uw wensen en hoe het gebouw of uw woning eruit moet komen te zien. Een deskundige architect van ons architectenbureau nabij Enschede visualiseert vervolgens een ontwerp voor u waarmee de bouw kan beginnen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze architect nabij Enschede stelt uw wensen centraal

Om een mooi en prettig functionerend gebouw te ontwikkelen waar u tevreden over bent, hanteren wij een werkwijze die heeft laten zien dat het uitstekend werkt. Een deugdelijke voorbereiding staat hierbij voorop. Daarmee wordt voorkomen dat er extra kosten worden gemaakt en wordt ellende bespaard. Reken op deskundig advies van ons vanaf het begin van het traject. Schakelt u een architect van ons architectenbureau in Wierden nabij Enschede in, dan gaan wij als volgt te werk:

  • Schetsontwerp: wij vertalen uw wensen in een schetsontwerp.
  • Voorlopig ontwerp: de schetsen werken we uit tot gedetailleerde tekeningen.
  • Definitief ontwerp: wanneer het ontwerp aan uw wensen en de regels van de wet voldoet, maken we de tekeningen definitief.
  • Bestek of technische omschrijving: hierin maken we duidelijk welke materialen en installaties toegepast gaan worden.
  • Werktekeningen: hierin wordt er in detail weergegeven hoe er gebouwd moet worden.
  • Uitvoering: wij begeleiden graag de bouw tijdens de uitvoeringsbasis aangezien wij het budget en de technische en esthetische kwaliteit bewaken.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze werkwijze? Zou u graag een architect van ons architectenbureau nabij Enschede willen inschakelen voor uw droomhuis, CPO of utiliteitsbouw? Neem telefonisch contact op via 0546-575747 of stuur een e-mail naar geert@nijhoffarchitecten.nl. Dan voorzien wij u graag van alle nodige informatie.