AE_4583-HDR-bewerkt-panorama-2

Betrokken van begin tot eind

Specialist in circulaire bouw en alternatieve woonvormen

Altijd een persoonlijke aanpak

Architect in Wierden, nabij Hengelo

Door een deskundige architect van een ervaren architectenbureau in te schakelen, bent u er zeker van dat uw pand of woning in Hengelo naar wens ontworpen wordt. Bij Nijhoff Architecten in Wierden kunt u hiervoor uitstekend terecht. Met ruim 80 jaar ervaring als familiebedrijf gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Een architect nabij Hengelo die aandachtig naar uw wensen luistert

Wellicht heeft u al ideeën die u graag uitgewerkt zou willen hebben, maar bent u benieuwd naar de mogelijkheden. Wij luisteren graag naar wat u in gedachten heeft. Wij adviseren u vanaf het begin om uiteindelijk samen te bespreken wat uw wensen zijn. U toont ons referentiebeelden van gebouwen die u aanspreken. Vervolgens gaat een architect van ons architectenbureau nabij Hengelo graag aan de slag met het schetsontwerp. U kunt er op rekenen dat wij van begin tot eind betrokken zijn bij het bouwproject.

Onze projecten

Wij zijn een echte voorloper op gebied van circulaire bouw en alternatieve woonvormen, maar hebben u nog veel meer te bieden. Denk hierbij aan kantoorinrichtingen, landelijke woning, CPO, het ontwerpen van een vrijstaande woning, een villa laten bouwen of gewoonweg uw droomhuis! Bekijk onze reeds opgeleverde projecten om een goed beeld te krijgen van onze kunde.

Bespreek met ons de mogelijkheden

Zou u graag rond de tafel willen zitten met een architect van ons architectenbureau in Wierden nabij Hengelo? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem telefonisch contact op met ons architectenbureau nabij Hengelo via 0546-575747 voor het maken van een afspraak of stuur een e-mail naar geert@nijhoffarchitecten.nl. Dan voorzien wij u graag van alle nodige informatie.