AE_4583-HDR-bewerkt-panorama-2

Betrokken van begin tot eind

Specialist in circulaire bouw en alternatieve woonvormen

Altijd een persoonlijke aanpak

Architect utiliteitsbouw in Wierden

Wanneer u een architect zoekt voor een gedetailleerd ontwerp aangaande utiliteitsbouw, verwelkomen we u graag bij Nijhoff Architecten in Wierden. Wij hebben een brede expertise op het gebied van architectuur. Daarnaast zijn we ruim 80 jaar werkzaam als familiebedrijf waardoor er aan ervaring ook geen gebrek is.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Ontdek wat onze architect voor u kan betekenen op het gebied van utiliteitsbouw

Of u nu een architect utiliteitsbouw inschakelt voor het ontwerp van gebouwen voor zorginstanties, bibliotheken, winkelcentra, recreatieobjecten of onderwijsinstellingen: wij hebben ontzettend veel ervaring hiermee. Ook voor kantoorgebouwen in de particuliere en overheidssector staan wij klaar. Voor welk soort utiliteitsbouw u ook een ontwerp wenst, onze architect bespreekt altijd samen met u uw wensen en stelt u als gebruiker centraal. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en maken daarvan een schets. Na overleg tekenen wij nog een keer en leggen het u dan voor. Zo weten we zeker dat we een gebouw ontwerpen dat aan uw verwachtingen voldoet en wellicht zelfs overtreft. Wij doen er alles aan om voor u een mooi en prettig functionerend gebouw te ontwikkelen.

Vertrouw op ons als uw partner in architectuur

Heeft u een project in de utiliteitsbouw waarvoor u reeds op zoek bent naar de meest geschikte architect voor dit project? Onze architect heeft de kennis en kunde in huis om het ontwerp voor utiliteitsbouw tot een goed einde te brengen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die onze architect uw project in de utiliteitsbouw kan bieden? Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 0546-575747 of stuur een e-mail naar geert@nijhoffarchitecten.nl.