AE_4583-HDR-bewerkt-panorama-2

Betrokken van begin tot eind

Specialist in circulaire bouw en alternatieve woonvormen

Altijd een persoonlijke aanpak

Architectenbureau in Wierden, nabij Almelo

Architectenbureau Nijhoff Architecten in Wierden, nabij Almelo is al 80 jaar een echt familiebedrijf. Wij gaan aan de slag voor zowel de particulier als zakelijke klanten om een prettig functionerend en mooi gebouw te ontwikkelen. Dit doen wij door aandachtig te luisteren naar uw wensen, te schetsen, overleggen, tekenen en daarna alles nog een keer voor te leggen. Als architect nabij Almelo zijn wij voorloper op het gebied van circulaire bouw en alternatieve woonvormen. Hoe ziet uw droomwoning eruit?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Een architectenbureau nabij Almelo dat betrokken is van begin tot eind

Ons architectenbureau is gevestigd in Wierden, nabij Almelo. Vanuit hier zorgen wij dat uw wensen vertaald worden in een helder ontwerp. Schakel ons in als uw architect nabij Almelo en wij staan u bij gedurende het hele proces. Daarbij adviseren wij u van het begin af aan en gaan we op zoek naar referentiebeelden van gebouwen die u aanspreken. Wij vertalen uw wensen in een schetsontwerp om vervolgens een gedetailleerdere tekening te ontwikkelen als voorlopig ontwerp. Zodra dit ontwerp aan de regels van de wet en uw wensen voldoet, wordt het definitieve ontwerp op papier gezet. Daarna wordt het bestek of de technische omschrijving vormgegeven en de werktekeningen samengesteld. Vervolgens kan de uitvoering beginnen! Ook voor herbestemming architectuur en het ontwerpen van utiliteitsbouw staan wij voor u klaar.

Neem contact met ons op

Zou u graag om de tafel willen zitten met een architect van ons architectenbureau nabij Almelo? Bespreek uw wensen met ons en maak van uw dromen realiteit. Neem telefonisch contact op via 0546-575747 of stuur een e-mail naar geert@nijhoffarchitecten.nl. Dan staan wij u graag te woord.