AE_4583-HDR-bewerkt-panorama-2

Betrokken van begin tot eind

Specialist in circulaire bouw en alternatieve woonvormen

Altijd een persoonlijke aanpak

CPO architect in Wierden nabij Overijssel

CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) is een van de specialismen die wij u als architect in wierden nabij Overijssel bieden.  Dit biedt u de kans om samen met ons uw woning te bouwen, maar toch eigen baas hierover te blijven.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Uw CPO architect nabij Overijssel om het bouwen van uw woning te realiseren

Een CPO project starten biedt vele voordelen. Zo bouwt u samen, maar bent u zelf de baas over de woning die gebouwd wordt. Met CPO bent u degene die de touwtjes in handen heeft. U ontvangt de hulp van een architect, maar bepaalt wel zelf hoe de indeling van uw woning wordt. Wij helpen graag bij het opzetten van zo’n project. Wij hebben ervaring in CPO projecten en als architect nabij Overijssel zijn wij perfect in staat om u te adviseren en te begeleiden gedurende het proces.

Vraag naar de mogelijkheden

Als architect nabij Overijssel helpen wij u tijdens een CPO project vanaf de eerste schets tot de oplevering van uw nieuwe woning zoals uw droomvilla! Heeft u vragen over het werken volgens CPO? Of hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem telefonisch contact op via 0546-575747 of stuur een e-mail naar geert@nijhoffarchitecten.nl. Dan voorzien wij u graag van alle nodige informatie.