AE_4583-HDR-bewerkt-panorama-2

Betrokken van begin tot eind

Specialist in circulaire bouw en alternatieve woonvormen

Altijd een persoonlijke aanpak

Droomhuis ontwerpen in Wierden, nabij Almelo

Maak uw dromen realiteit door uw droomhuis te laten ontwerpen nabij Almelo, Overijssel of Hengelo. U bent de toekomstige bewoner, dus logisch dat ook ú beslist hoe uw ideale woning eruit moet komen te zien. Bij Nijhoff Architecten in Wierden moet u zijn om het huis van uw dromen te realiseren. Ziet u al voor zich hoe dat eruit moet komen te zien?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Uw droomhuis laten ontwerpen in omgeving Almelo of Wierden

Uw eigen huis ontwerpen is een spannend maar leuk project. Wellicht heeft u al precies voor ogen hoe uw droomhuis eruit ziet. Zit u te denken aan een sprookjesachtige villa in het bos, een moderne vrijstaande woning aan de rand van de stad of een landelijke woning met een keurig rieten dak? Hoe uw droomhuis in Almelo, Overijssel of bijvoorbeeld Hengelo er ook uitziet: wij ontwerpen het voor u.

Onze werkwijze

Als ervaren architect werken wij middels een effectieve werkwijze. Daarbij geldt: een goed begin is het halve werk. Daarom zorgen wij ervoor dat de voorbereiding tot in de puntjes geregeld is. Dit voorkomt namelijk extra kosten en een hoop ellende. Wij adviseren u dan ook graag vanaf het begin af aan wanneer u door ons uw droomhuis in Hengelo of Overijssel laat ontwerpen. Laat ons referentiebeelden van gebouwen zien die u aanspreken zodat wij een goed beeld krijgen. Daarna bespreken we graag uw wensen voor het ontwerpen van uw droomhuis in Almelo, Overijssel of Hengelo met u om het beeld compleet te maken. Daarna gaan we aan de slag met:

  • Het schetsontwerp
  • Het voorlopige ontwerp
  • Het definitieve ontwerp
  • Het bestek of de technische omschrijving
  • De werktekeningen
  • De uitvoering

Maak uw dromen waar en bespreek uw wensen met ons

Ontwerp uw droomhuis met ons en ben er zeker van dat u fijn woont in Overijssel, Hengelo of Almelo. Wij helpen u graag om uw dromen te verwezenlijken middels een gedetailleerd ontwerp. Wilt u graag met ons om de tafel zitten om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken? Geen probleem. Neem telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak via 0546-575747 of stuur een e-mail naar geert@nijhoffarchitecten.nl. Bekijk onze gerealiseerde projecten om een goed beeld te krijgen van de verschillende gebouwen en woningen die wij zoal ontwerpen. Dan heten wij u graag van harte welkom bij Nijhoff Architecten.