AE_4583-HDR-bewerkt-panorama-2

Betrokken van begin tot eind

Specialist in circulaire bouw en alternatieve woonvormen

Altijd een persoonlijke aanpak

Herbestemming architectuur in Wierden

Het inzetten van herbestemming architectuur is een slimme manier om de potentie te kunnen inzien van een bestaand gebouw. Breng in kaart welke problemen het gebouw met zich meebrengt, waar de kansen liggen en blaas er nieuw leven in.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Herbestemming architectuur voor het maken van een beste nieuwe versie

Nijhoff Architecten uit Wierden is uw ideale partner voor herbestemming architectuur. Wij kijken graag met u wat de kracht is van het desbetreffende gebouw om daar vervolgens de best mogelijk nieuwe versie van te creëren. Zo kijken we samen of bijvoorbeeld de gevel vervangen moet worden, de constructie aanpassingen nodig heeft, de leidingverloop hergebruikt kan worden en of er een trappenhuis bij moet. Een deugdelijke voorbereiding bij herbestemming architectuur voorkomt veel ellende (en extra kosten). Wij zorgen dan ook dat er vanaf het begin een doelgerichte aanpak wordt gehanteerd waarbij wij u als gebruiker in dit proces centraal stellen.

Ga in gesprek met onze architect

Heeft u een pand voor ogen waarbij u herbestemming architectuur wilt toepassen? Of wilt u onze hulp inschakelen bij een CPO project? Wij helpen u graag met het ontwikkelen van een mooi en prettig functionerend gebouw. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 0546-575747 of stuur een e-mail naar geert@nijhoffarchitecten.nl. Dan gaan wij graag met u om de tafel zitten om te kijken hoe wij een best mogelijke nieuwe versie van het gebouw kunnen maken.