AE_4583-HDR-bewerkt-panorama-2

Betrokken van begin tot eind

Specialist in circulaire bouw en alternatieve woonvormen

Altijd een persoonlijke aanpak

Landelijke woning ontwerpen nabij Almelo

Een landelijke woning in Almelo, Overijssel of bijvoorbeeld Hengelo laten ontwerpen door een architect is voor vele een droom. Vaak is een huis in landelijke stijl op het platteland te vinden maar het kan ook zeker als nieuwbouwwoning in de stad staan. Vaak is het dan op zo’n type huis geïnspireerd. Heeft u als levensdoel om uw droomhuis te laten bouwen? Bij Nijhoff Architecten in Wierden maken wij uw droom graag werkelijkheid.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

De landelijke woning van uw dromen laten ontwerpen in omgeving Almelo

Veel mensen die een landelijke woning in Almelo, Overijssel of bijvoorbeeld Hengelo willen laten ontwerpen, doen dat voornamelijk voor de gezellige en warme sfeer die er heerst in zo’n type woning. Maar de buitenkant is ook zeker een lust voor het oog. Er worden veelal natuurlijke elementen gebruikt zoals hout, baksteen en natuursteen. Maar een ding is zeker: als u een nieuw huis in landelijke stijl vanaf de grond gaat plannen, komt daar een hoop bij kijken. Ons architectenbureau biedt u de juiste hulp om de woning die u voor ogen heeft te ontwerpen.

Wat u van ons mag verwachten

Wellicht heeft u een hele lijst met wensen en eisen waaraan uw woning moet voldoen. Daar luisteren wij graag naar. Ook wanneer u het nog niet precies weet denken wij graag met u mee en adviseren wij u vanaf het begin van het traject. Alleen dan weten we zeker dat we een landelijke woning in Almelo, Overijssel, Enschede of Hengelo voor u ontwerpen die aan uw wensen voldoet. We zien het als onze belangrijkste taak u als gebruiker tijdens dit proces centraal te stellen en daarvoor is een nauwe samenwerking en persoonlijk contact essentieel.

Bespreek uw wensen met een architect

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u wanneer u een landelijke woning in Almelo, Overijssel of bijvoorbeeld Hengelo wilt laten ontwerpen door ons. Neem telefonisch contact op via 0546-575747 voor het maken van een afspraak of stuur een e-mail naar geert@nijhoffarchitecten.nl. Dan voorzien wij u graag van alle nodige informatie.