Nieuws

Vacature: Bouwkundig tekenaar met gevoel voor ontwerp.

Wij kunnen hulp gebruiken! Heb jij oog voor verhoudingen, vorm en detail? Wij zoeken iemand die enthousiast wordt van het technisch uitwerken van afwisselende opdrachten in samenwerking met een ervaren team. Je werkt aan opdrachten vanaf de voorlopig ontwerpfase tot en met de uitvoeringsfase. Je hebt kennis van regelgeving en volgt de actuele ontwikkelingen met interesse.  Beschikking over ontwerpcapaciteiten wordt zeer op prijs gesteld!

Je opleidingsniveau vinden we niet zo belangrijk. Eigen initiatief en relevante werkervaring (>5 jr) zien we graag. We werken op ons kantoor met Revit en autocad. Ook is ervaring met opmaakprogramma’s en sketchup handig.

We zoeken iemand voor 4 a 5 dagen in de week. Je sollicitatiebrief inclusief portfolio van eigen werk kun je mailen naar: info@nijhoffarchitecten.nl

Je komt te werken bij een architectenbureau dat bouwt op 80 jaar ervaring. We zijn ons volop bewust van het feit dat deze tijd om rigoureuze wijzigingen van bouwen vraagt. Samen onderzoeken we de mogelijkheden van nieuwe manieren van bouwen en worden we elke dag een beetje beter in circulair bouwen. In de steeds technischer wordende bouwwereld zien wij het als onze rol om de uiteindelijke gebruiker scherp voor ogen te houden. Uiteindelijk draait het om hen. Dat doen we voor zeer diverse opdrachtgevers in de wereld van wonen, zorg, onderwijs en utiliteitsbouw.  De combinatie van grote klussen en kleinere werken houdt ons scherp en zorgt ervoor dat we veel plezier hebben in wat we doen.