Medewerkers

geert

Geert

Bij Geert kroop het bloed waar het niet gaan kon. Met hem is de vierde generatie Nijhoff-architecten aangetreden. Vijf jaar geleden nam hij het stokje over van zijn vader, die het overgenomen had van zijn oom, die het overgenomen had van zijn opa...

Geerts ultieme uitdaging is: opdrachtgevers kritisch en betrokken mee laten denken. Het is zijn overtuiging dat samen ontwerpen leidt tot betere ontwerpen.

ellen

Ellen

Er waren een tijd lang weinig vacatures voor architecten in Nederland. Dat weerhield Ellen niet van het uitoefenen van haar vak. Ze zocht het avontuur en de werkervaring op in Antwerpen De afgelopen jaren werkte zij als architect in Antwerpen. Van de werkervaring die zij daar opdeed, plukken wij nu de vruchten. Ontwerpstudies, het uitwerken van een bouwaanvraag, bouwbegeleiding, alles pakt ze aan en brengt ze tot een goed eind.

ronny

Ronny

Men noemt hem de beste bestekschrijver van Twente. Hij heeft de meeste dienstjaren van ons allemaal. En dat merk je. Geen bouwkundig detail is hem te ingewikkeld. Tot achter de komma pluist hij begrotingen uit. Tijdens de uitvoeringsfase ontgaat hem niets. Voor ons is hij onmisbaar. Zijn motto: Als je het voor jezelf niet zo zou doen, doe het dan voor je opdrachtgever helemaal niet.

elias

Elias

Onze Syrische bouwkundige volgde verschillende cursussen in Enschede met als doel weer in zijn oorspronkelijke vakgebied aan het werk te gaan. Bij ons vervult hij zijn participatieplek. Zo doet hij werkervaring op in de bouw. Uiteindelijk wil hij zich als ZZP’er vestigen.

Dinand

De afgelopen jaren heeft Dinand even een uitstapje gemaakt in een andere branche, maar de bouw bleef trekken....Dus toch weer aan het tekenen!

placeholder-face-big

Stagiaire

Gemotiveerde studenten wisselen elkaar met regelmaat af op ons kantoor. Zoek je een stageplek? Bel of mail voor een afspraak!