AE_4583-HDR-bewerkt-panorama-2

Betrokken van begin tot eind

Specialist in circulaire bouw en alternatieve woonvormen

Altijd een persoonlijke aanpak

Villa ontwerpen in Wierden, nabij Overijssel

Heeft u er altijd al van gedroomd om een villa te laten ontwerpen in Overijsel of Hengelo? Wellicht heeft u al verschillende wensen en eisen waaraan de villa moet voldoen. Ziet u het al voor u, een riante villa in een mooie stadswijk? Laat een luxe villa ontwerpen door Nijhoff Architecten in Wierden, Overijssel en uw ontwerp is in goede handen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat de villa van uw dromen ontwerpen door een architect in Overijssel

Wij luisteren aandachtig naar de wensen die u heeft omtrent uw droomvilla. Wanneer wij een compleet beeld hebben hiervan, beginnen we met schetsen. Dit overleggen we weer om vervolgens de laatste aanpassingen te tekenen. Dit leggen we u dan graag weer voor. Heeft u door ons een villa laten ontwerpen in Overijssel of Hengelo waarover u tevreden bent, dan kan de ontwikkeling van het gebouw beginnen.

De perfecte combinatie tussen schoonheid, stevigheid en functionaliteit

Wanneer u een villa in Overijssel of Hengelo wilt laten ontwerpen door ons, stellen we u en uw wensen centraal. Daarbij adviseren wij u over de mogelijkheden wanneer u dat wenst. Daarbij streven we te allen tijden naar goede architectuur om een villa te creëren met de perfecte combinatie tussen schoonheid, stevigheid en functionaliteit. Om ook duurzaamheid te garanderen, zorgen we voor efficiënt materiaal- en energieverbruik. Wij houden met alles rekening.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Wij nodigen u graag uit bij ons architectenbureau nabij Overijssel en Hengelo om de mogelijkheden van het laten ontwerpen van een villa te bespreken. Wij horen graag wat uw wensen zijn en hoe wij hier op in kunnen spelen. Voor het maken van een afspraak neemt u telefonisch contact met ons op via 0546-575747. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar geert@nijhoffarchitecten.nl. Dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.