AE_4583-HDR-bewerkt-panorama-2

Betrokken van begin tot eind

Specialist in circulaire bouw en alternatieve woonvormen

Altijd een persoonlijke aanpak

Vrijstaande woning ontwerpen nabij Overijssel

Wilt u een vrijstaande woning laten ontwerpen in Overijssel, Almelo of Hengelo? Nijhoff Architecten in Wierden creëert en bouwt uw vrijstaande droomhuis geheel volgens uw wensen. In zeer nauwe samenspraak zorgen we er samen voor dat uw vrijstaande woning tot in detail fraai uitgewerkt wordt. We zien het als onze belangrijkste taak u als gebruiker tijdens dit proces centraal te stellen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat een vrijstaande woning ontwerpen in omgeving wierden en Overijssel

Heeft u al in gedachte in wat voor stijl u uw vrijstaande woning wilt hebben? Met een traditionele woning slaat u nooit de plank mis. Maar een moderne woning mag er ook zijn! Ga voor een strakke vormgeving in een kubistische woning. Spreekt een landelijk ontwerp u meer aan? Deze bouwstijl heeft vaak een rustgevende uitstraling en nostalgische aankleding. Voor welke bouwstijl u ook kiest bij het ontwerpen van uw vrijstaande woning in Overijssel, Almelo of Hengelo, wij adviseren u graag. Maak uw wensen aan ons kenbaar en wij gaan aan de slag met een schets. Na overleg tekenen wij het voor u uit en leggen het daarna weer aan u voor. Wij doen er alles aan om een mooi en prettig functionerend gebouw te ontwikkelen waarin u zich helemaal thuis voelt.

Laat het ontwerp van uw woning aan ons over

Ga met ons in zee en laat uw vrijstaande woning in Overijssel, Hengelo of Almelo ontwerpen volgens uw wensen. Daarnaast staan wij ook klaar voor bedrijven die bijvoorbeeld een kantoorpand willen laten uittekenen, voor herbestemming architectuur en het ontwerpen van utiliteitsbouw. Neem telefonisch contact op via 0546-575747 voor het maken van een afspraak of stuur een e-mail naar geert@nijhoffarchitecten.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Bekijk onze afgeronde projecten om een beeld te krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen en dan laten wij uw ideeën tot leven komen. Kiest voor ons wanneer u een vrijstaande woning in Overijssel, Almelo of Hengelo wilt laten ontwerpen!